ЗБОГ геодетског снимања стања челичне конструкције Панчевачког моста, од суботе 10. до 24. новембра, сваке ноћи, ова деоница биће затворена за саобраћај! Друмски и железнички саобраћај у потпуности ће бити обустављани у периоду од поноћи до 02.00, као и од 3.00 до 5.00.

Аутомобили ће мостом моћи да пролазе само у периоду од 2.00 до 3.00 часа ујутру, а за интервентна возила постављена привремена друмска вертикална сигнализација неће важити.

Тешка теретна возила из правца Београда биће заустављена на транзитном путу у Дунавској улици. Камиони из правца Панчева биће заустављани на локалитету старог привременог пункта на путу Београд - Панчево, док ће се четвототочкаши из правца Зрењанина заустављати испред насеља Котеж. Обустава саобраћаја ових категорија обавиће се 15 минута пре отпочињања радова на мосту.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Панчевац" тестирају стручњаци

Возила која долазе из Котежа и осталих насеља са банатске стране, као и из фирми које своја представништва имају на тој страни Београда, биће заустављена испред навоза на мост. Аутомобили ће бити заустављени у крајњој десној траци, како би се несметано одвијао саобраћај на релацији Вршац - Зрењанин. На прилазним правцима из Панчева и Зрењанина саобраћај ће се несметано одвијати на правцима Панчево - Зрењанин и Зрењанин - Панчево, уз асистенцију саобраћајне полиције.

Геодетско снимање нултог стања челичне конструкције Панчевачког моста потребно је обавити у оквиру радова на реконструкцији левог колосека пруге.


ИЗМЕНЕ ЛИНИЈА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА

ЗА време снимања једина алтернатива Београђанима биће Пупинов мост, а раздаљина између је око 20 километара.

Због обуставе саобраћаја биће измена на линијама јавног градског превоза - 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 108, на ноћним и првим дневним поласцима.