ЗАПОСЛЕНИ у Градском саобраћајном предузећу "Београд" и ове године ће се после напорног рада рекреирати у неком од спортских центара. Ово предузеће расписало је јуче јавну набавку за рекреативни опоравак запослених, а захтеви који се траже од будућег пружаоца услуге су бројни.

Пред потенцијалног понуђача тендером је стављено неколико захтева. Прво, коришћење великог базена једног дана викенда у поподневним часовима за око 25 пливача. Други захтев је постојање аквабик програма, два пута недељно, радним данима после 18.00 и једном викендом, за минимум 10 корисника. Трећи захтев је коришћење сале за пилатес, два пута недељно, радним данима од 18.00 или током викенда за око 30 корисника. Последњи захтев је коришћење теретане уз стручни рад, са могућношћу коришћења свих расположивих термина од 7.00 до 21.00, за неограничен број корисника. Изричито се захтева да за кардио-програм у теретани буду ангажовани професори физичке културе који ће давати инструкције у вези са употребом справа.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОЋ У БЕОГРАДУ: У саобраћајној незгоди теже повређен пешак

Захтева се и да понуђач располаже са минимално три сауне, са тушевима са топлом водом који ће бити на располагању корисницима пре и након коришћења услуга, одвојеним мушким и женским свалачионицама, као и да има минимално 25 ормарића у којима корисници услуга могу да одложе личне ствари. Захтев је и да топлота воде у базену износи минимално 26,5 степени, као и да просторије за пилатес и теретану буду климатизоване, као и да сала у којој се одвија програм пилатеса буде провршине минимално 100 квадратних метара. Уједно, све услуге би требало да се омогуће корисницима у оквиру једног објекта-комплекса.


ДО МИЛИОН ДИНАРА

КРИТЕРИЈУМ за доделу уговора је најнижа понуђена цена, највише до износа од милион динара. Понуђач мора и да донесе потврду да је у последњих пет година сличну услугу пружао бар за три јавна предузећа са више од 1.000 запослених.


И пилатес је у понуди