ПУЦАЊЕ цеви испред зграде у Пере Велимировића 20 у Раковици готово сваког лета изблатњави улаз у ову вишеспратницу. И прошле недеље водоводне инсталације су направиле проблем, иако је пре само два месеца оклоњен квар, а на поправку су чекали пет дана. Ово је шести квар у последње четири године.

Према наводима станара, вода и цеви разлила се на травњак и поплавила стазе испред зграде, а чак је вода продрла у подрум.

- За последњих десет година, ово је сигурно десети квар, сваке године по једном минимум пукне цев - тврде станари из Пере Велимировића 20. - Толико пута је крпањена цев, да је пуна рупа. Управник је одмах пријавио квар, а и остали станари били су упорни у позивима да се што пре санира. Дежурни из "Водовода" нам је у једном моменту рекао, "па ово је 800. позив". Рекли смо му да дођу и поправе и престаћемо да зовемо.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Фонтана на Тргу Николе Пашића остаје и после реконструкције

Како су се уверили репортери "Новости", екипе ЈКП "Водоводу и канализацији" јуче су санирале квар.

- Поправили смо цев која је стара 50 година - рекли су у "Водовод и канализација". - У последње четири године, надлежне екипе ЈКП БВК су шест пута отклониле квар на наведеном цевоводу. Све наше екипе максимално су ангажоване, а кварови се отклањају по приоритету.