Председник Србије Александар Вучић разговарао је у суботу јутро са станарима хотела Бристол, којима је пренео да ће у најкраћем могућем периоду бити пронађено решење за ситуацију у којој се налазе.

Станари Бристола прекинули су штрајк глађу након разговора с председником Србије Александром Вучићем.

Вучић је, на свечаности поводом промоције најмлађих официра Војске Србије у пролазу, кратко рекао новинарима тим поводом, да ће "све бити у реду".

Прочитајте још - СИМБОЛ ПРЕСТОНИЦЕ: Затворен хотел "Бристол"

Министар финансија Синиша Мали, који је учествовао на састанку, рекао је да су председник и он имали "веома дуг разговор са станарима хотела Бристол":

"Оно што је важно је то да смо чули њихов глас, разумели њихов проблем и у најкраћем временском периоду пронаћи ћемо ресење за ситуацију у којој се налазе", рекао је Мали за Танјуг.

Министар је рекао да ће у међувремену разговори бити настављени.

Станари Бристол су за телевизију Н1 рекли да су прекинули штрајк глађу, да им је укључена струја и наводе да очекују да ће након разговора са председником проблем њиховог стамбеног питања бити решен.

Станари кажу и да се након 10 дана штрајка глађу осећају исрпљено и да се надају да ће вратити своје животе у нормалу колико-толико.