НА сцене из хорор филм подсећају призори на које становници Звездаре наилазе протеклих ноћи. Непозната жена, обучена у народну ношњу, шета Батутовом улицом, из чиста мира игра коло, а ако се неко крај ње заустави, вади нож и почиње да му прети.
Како читаоци портала Телгераф јављају, људима који свакодневно овуда пролазе није нимало свеједно.

Прочитајте још: ТУЧА У КРАГУЈЕВЦУ: Ухапшена девојка која је напала тинејџерку

- Шири се прича, као и слике и видео снимци на којима жена, за коју кажу да није при себи, обучена у нешто слично народној ношњи, излеће испред људи и аутомобила, а затим креће да игра нешто слично покретима српског фолклора. Наиме, да би ствар била још гора, људи у аутомобилима свирају да се склони са пута, а пролазници се склањају, на шта она вади свој нож који носи са собом и прети људима – рекао је читалац тог интернет медија који је желео да остане анониман.

Прочитајте још: УЖАС У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Осумњичени да су претукли 18-годишњака на смрт, младићу пукла јетра од силине удараца!

Како каже, све ово се одиграва у Батутовој код Градске болнице, врло прометној улици.

- До сад није пријављен случај напада, али постоје докази на којима се види жена (не види се лепо лице) која игра у народној ношњи а затим јури пролазнике који су то све снимили. Све ово су поделили ученици оближњих школа, геодетска и медицинска школа, који су у страху јер свакодневно пролазе туда - додаје он.

Највећи страх им је, каже управо то да ће жена повредити неко дете из школе или можда трудницу која не може брзо да се креће.(telegraf.rs)