У Улици Војводе Влаховића 53, у породичном стану полицајац Братислав С. (42) посвађао се са супругом, након чега се закључао у собу. Око шест сати трајала је драма, током које је, у једном тренутку у стану било угашено светлом, а нико није знао шта се дешава.

На лицу места су све време биле екипе полиције, хитне помоћи, а догађај су пратиле бројне медијске екипе које су испред зграде, очекивале епилог.

Свађа супружника иначе почела је још ноћас и трајала до раних јутарњих часова, а разлог за њу је, највероватније, финансијске природе. После свађе, полицајац се закључао у стану.

Братислав говорио да је незапослен; Имао проблем са алкохолом и коцком? Који су разлози драме у насељу Војводе Влаховића

Преговори полиције и полицијског службеника су, како сазнаје Пинк.рс на лицу места, и даље у току. Братислав је у једном тренутку чак запалио цигарету и тако разговара са полицајцима. Поједини медији преносили су и да се Братислав сунчао на тераси током инцидента.

Братислав је чак прелазио са једног балкона на други, у стан који, како се спекулише, припадају његовој ташти. Грађани су били у паници јер су мислили да хоће да скочи.

Како је јавио новинар Пинк.рс Братислав је са балкона викао да не жели никога да види. Новинари, иначе, претпостављају и да Братислав прати медије, јер је након неких укључења уживо у програм, излазио на терасу и гледао у правцу новинарских екипа.