"Новости" и "Лагуна" дарују пет примерака књиге "Његове беле рукавице", ауторке Јелена Бачић Алимпић.


О КЊИЗИ

У новом роману „Његове беле рукавице“ ауторка Јелена Бачић Алимпић нас води у Сарајево почетком 20. века. Њена јунакиња је Љубица Игњатовић, лепа и паметна Јевремова кћи.

Ушушкана у безбедност породичног дома, Љубица случајно упознаје Карела Драгутина Харта, повереника владе који ће јој помутити разум. Заслепљена страшћу и љубавним насладама, она неће имати снаге да се суочи са истином. Међутим, након што открије право лице мушкарца кога силно воли, одлучиће да преузме судбину у своје руке. Причу о свом необичном животу и фаталној љубави окруженој зидинама и бодљикавом жицом претвориће у потресну и узбудљиву исповест.

Јелена Бачић Алимпић, награђивана ауторка најчитанијих романа у Србији, у књизи „Његове беле рукавице“ доноси причу једне необичне, храбре и упорне жене и мајке која неће подлећи недаћама, већ ће се храбро ухватити укоштац са животом и истрајати у тој борби до самог краја.


Добитници су:

Елма Зороњич

Милијана Радоњић

Иванка Миленков

Срна Боројевић

Ана Исидоров


НОЋ КЊИГЕ - 14. ЈУНА ОД 17 САТИ ДО ПОНОЋИ!

У петак 14. јуна од 17 сати до поноћи у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама Делфи одржаће се двадесета регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.

Фото: Промо

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.


Попусти на Лагунина издања:

* за куповину једне књиге биће 25%

* за две књиге 30%,

* за три књиге 35%,

* за четири и више књига 40%

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође 20%.


Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима
www.laguna.rs и www.delfi.rs.