Поводом Десетог сајма аутомобила, мотора и пратеће опреме „Ауто-мото фест Ниш 2019“ у Нишу, који је одржан од 4. до 6. октобра у Нишу, Компанија „Дунав осигурање“ одобрава специјалне попусте и погодности, који се могу остварити у пословницама „Дунава“ на подручју Нишавског и Топличког округа, као и општине Сокобања, рекао је Горан Гавриловић, директор Главне филијале „Дунав осигурања“ у Нишу.

Наша компанија нуди попуст од:


15 одсто при закључењу ауто-каско полисе за нова возила произведена 2018. и 2019. године, која се први пут региструју;


попуст од 10 одсто при закључењу ауто-каско полисе за остала путничка возила, као и при закључењу полисе мини-каско;


попуст од 20 одсто за обнављање или закључење нове полисе осигурања од ауто-незгоде, са осигураном сумом до 1.000.000 динара за случај инвалидитета и осигураном сумом од 500.000 динара за случај смрти услед несрећног случаја, уз закључену или обновљену полису осигурања од ауто-одговорности, или полису ауто-каска, или полису мини-каска,


- те попуст од 20 посто за премију осигурања помоћи на путу, уз закључену или обновљену полису осигурања од ауто-одговорности или полису ауто-каска, или мини-каска“, рекао је Гавриловић.
Промотивна акција „Дунав осигурања“ траје до 31. октобра ове године, а полисе је могуће закључити на свим продајним местима Главне филијале „Дунав осигурања“ у Нишу и у „Дунав центрима“.


(ПР)