МЕЂУ повређеним српским туристима је и девојчица која је на одмору била са родитељима у месту Неа Плаја. Она је, како нам је испричала Ивана Станојевић, управница хотела "Паладијум" у месту Криопаги, примљена у болницу са дубљом посекотином на нози, па је пребачена у Солун. - Девојчицу су довели родитељи са посекотином на нози и примио је мој супруг који је лекар у болници - говори Станојевић.

Прочитајте још - ГРАЂАНИ УПОЗОРЕНИ НА ОПАСНЕ ВРЕМЕНСКЕ ПРИЛИКЕ: Шест особа погинуло, међу повређенима девојчица (13) из Србије (ФОТО+ВИДЕО)

- Чула сам се и са њом и са оцем и све је у реду. Никакве остале податке не знам. Битно да је све у реду. Она је из Полигирос болнице пребачена у Солун, да јој тамо ушију ногу. Сигурно је била негде напољу када је повређена, јер ништа није слутило да ће невреме бити толико страшно.

Како је за "Новости" потврдила Драгана Глишић, конзул Србије у Солуну, родитељи су са девојчицом и болница не даје никакве информације о њеном стању. За сада немају никакав проблем и ускоро би требало да крену кући за Србију. - Родитељи нису хтели никакве детаље да нам кажу, што је њихово право - рекла је Глишић. - Најбитније да је она добро.