ХУМАНИТАРНА фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за Петру Вјештицу (4).

Прочитајте још: Петри (3) живот зависи од лечења у Француској


До Петриног другог рођендана, родитељи су је гледали како расте и развија се у паметну, напредну, прелепу и здраву девојчицу. Око другог рођендана кренули су први симптоми - мучнина и повраћање у јутарњим часовима.

После месец дана, након урађене магнетне резонанце, успостављена је дијагноза тумора на мозгу. Тумор је растао у четвртој можданој комори, која је иначе шупља, и није давао симптоме до момента када се раширио ван ње.

Петра је оперисана октобра 2017. године, а тренутно је на хемиотерапији. На жалост, операцијом није извучено 20% тумора који се ухватио за мождано стабло такозвано „чвор живота“ где су центри за дисање, рад срца, притисак односно виталне функције.

Након хемиотерапије планирано је да се Петрино лечење настави у Немачкој, за шта породица нема довољно новчаних средстава и овим путем обраћа се хуманим људима добре воље како би Петри дали шансу за живот.

Петра је весела девојчица која воли живот, воли све. Све грли и љуби и каже „јојим“! Осим опале косице када бисте је погледали никада не бисте претпоставили шта се налази у њеној глави. Воли цртани филм Патролне шапе, а њен идол је њен старији брат Сава. Помозимо овој породици да сунце њиховог неба сија још дуго!

Помозимо Петри! Упишимо 472 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

Да Петра победи подмуклу болест! Будимо хумани!

Слањем СМС поруке: Упишимо 472 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо human472 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-496165-46

Уплатом на девизни рачун: 00-540-0002586.3

IBAN: RS35160005400002586311

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Уплатом платним картицама путем линка: Е-донирај

Уплатом са вашег PayPal налога путем линка: PayPal