У наредних седам дана путницима Ер Србије биће понуђено четврт милиона карата по много повољнијим условима за летове до 35 светских дестинација, од укупно 49 до којих из Београда лети национални авиопревозник.

Улазак у седму годину пословања Ер Србија обележава до сада највећом промотивном акцијом током које ће понудити 250.000 седишта у економској класи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Мали: Стигле четири понуде, држава излази из Комерцијалне

"Они који се одлуче да купе те карте моћи ће да их искористе у периоду од 1. новембра ове године до 31. марта следеће, а важи правило да ко буде најбржи оствариће и највећи попуст, а попусти су заиста значајни", каже виши менаџер Корпоративних послова у Ер Србији Никола Вукомановић.

Промотивне авио-карте биће у продаји од сутра до 14. септембра и важиће за директне летове од 1. новембра 2019. и повратком до 31. марта 2020. године.

Ова акција, каже Вукомановић, омогућиће свима који желе да се увере колико је Србија популарна туристичка дестинација да повољније дођу до наше земље, али такође и нашим грађанима који планирају своје годишње одморе, да их проведу у неким од европских и медитеранских градова.

Како би изашла у сусрет индивидуалним жељама и потребама путника и унапредила своју понуду, Ер Србија понудиће попусте за повратне и карте у једном правцу, у Стандард и Лигхт тарифама, односно са и без пртљага.