ЗАГРЕБ: ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКАПосле текста објављеном на сајту “Новости” рекордном брзином огласила се и прокуристица ”Краша” и моћна жена те компаније Марица Видаковић.

За ”Новости” Марица Видаковић демантује те информација и тврди да су лажне.

Ово што кажете напросто је нетачно и такве неистине и нагађања не желим ни да коментаришем. Уосталом, нисам уопште била у Загребу, већ сам цели уторак провела у Босни и Херцеговини што се лако може да провери на граничном прелазу”. Прокуристица ”Краша” тврди да није била у Загребу ни у среду.

Била сам на путу у Осијеку. Верујте, радо би вам рекла више, али нажалост не смем да коментаришем неке активности које се тренутачно одвијају”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Hrvati žele da prevare Srbina za “Kraš”

Очито финале битке за ”Краш” доноси нова узбуђења, а сада ”Браћа Пивац” крећу са понудом од 430 куна, која је знатно мање од цене које су акције постигле последњих месеци и тешко да би ико на то пристао. Небојша Шарановић куповао је акције за 1070 куна, а још у уторак акција ”Краша” досегла је 1050 куна.

У Загребу се незванично може да чује и да Шарановић покушава створити атмосферу по којој би се још више заоштрила цела ситуација, али и да постоје строга правила којих се сви мора да придржавају. Тако ”Браћа Пивац” у овом тренутку не могу да купују акције, али ће то моћи оног тренутка када прође законски рок око јавне понуде. Све то указује да ће сам финиш бити још напетији од свега што се до сада догађало.

Раније данас Ханфа је објавила како одобрава објављивање понуде ”Браће Пивац” за преузимање загребачке компаније ”Краш”, након што је Месна индустрија из Вргорца пред само затварање Загребачке берзе у уторак објавила понуду о преузимању. Сада следи завршна битка за ”Краш”, која је већ у овој фази веома наелектрисана.

Тако се проширила и информација да је прокуристица ”Краша” и моћна жена те компаније Марица Видаковић позвала мале акционаре да ”Браћи Пивац” продају акције за 430 куна, а да ће им они касније, када трансакција буде завршена, доплатити до тржишне вредности.ПОТЕНЦИЈАЛ

У својој понуди ”Браћа Пивац” тврде да компанија има снажан потенцијал и да би уз даљња улагања могла да постигне још боље пословне резултате. Процена је ”Браће Пивац” да би преузимањем ”Краша” та компанија постала једна од најзначајнијих у ланцу који група поседује.