БЕОГРАД - Потпредседник СНС Марко Ђурић и кандидат за одборника на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!" Александар Мирковић обишли су данас домаћинства у насељу Раковица село на Вождовцу и поручили да је важна подршка вишечланим породицама у Београду јер су оне мотор напретка и развоја својих средина, па самим тим и Београда.

"Било је дивно видети људе који имају енергије, снаге и воље да се боре за свој град. СНС је без сумње највећа политичка снага која окупља највећи број оних који желе да се боре за бољу будућност и Београда и Србије", рекао је Ђурић.

Он је додао да је уверен да ћемо 4. марта заокружити борбу за то да Београд настави да се развија брзо, динамично и снажно.

"Ззаокружићемо нашу борбу да се Београд равномерно развија, јер смо ми народњачка, не само напредна странка, и верујемо у то да сви делови Београда могу на пођеднак начин да се развијају", рекао је Ђурић, а наведено је у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ђурић: Позитиван тренд у односима Србије и Француске

Како је рекао, листу чине интелектуалци, који су својом подршком одлучили да се заједнички боре за развој Београда, и да ти људи неукаљаног образа, иза којих стоје велика дела, доказују да је листа број 1 најбоља понуда коју грађани имају на предстојећим изборима.

Ђурић је нагласио да Београд данас изгледа лепше и уређеније, са више десетина сређених улица, 2,5 пута више туриста, што доприноси развоју туризма у Србији, те да због даљег развоја економије и очувања политичке стабилности мора да се очува јединство на нивоу целе Србије.

Зато, навео је, избори 4. марта у Београду "имају национални значај".

Кандидат за одборника Александар Мирковић рекао је да је претходна власт, "предвођена Драганом Ђиласом и његовим најближим сарадником Александром Шапићем" оставила дуг од 1,2 милијарде евра.


"За разлику од Драгана Ђиласа, његовог помоћника Александра Шапића и свих осталих тајкунских представника који у овој кампањи сем мржње према Александру Вучићу, СНС и свим људима који мисле другачије ништа друго нису понудили, СНС је пред грађане изашла са конкретним резултатима", рекао је Марковић.

Ти резултати, кажзе, огледају се у 550 километара асфалтираних улица, 396 километара изграђене водоводне и канализационе мреже, смањењу дуга који је оставио Ђилас за 550 милиона евра и у смањењу броја незапослених за 20.000 људи и говоре "у ком правцу желимо да развијамо Београд и шта је одговорна политика људи СНС".

Он је позвао градајен да 4. марта пруже подршку листи "Александар Вучић-Зато што волимо Београд!" и да "заједно од нашег Београда наставимо да чинимо још боље и још лепше место за живот".