Драган Ђилас, који је преко своје Дајрект медије, ојадио и опљачкао РТС, прети насиљем јер би поново да уређује програм на РТС-у и одлучује шта ће се и када емитовати, саопштио је данас Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

"Мало је Ђиласу било 500 милиона евра, које је злоупотребом политичке позиције угурао на рачуне својих фирми и своје џепове, па би, по свему судећи, да настави тамо где је стао, не би ли успео да читаву милијарду евра отме од грађана Србије", истиче се у саопштењу.

Са друге стране, указао је Јованов, грађани Србије сада јасно могу да виде да се Ђилас, Јеремић и Обрадовић не боре ни за какву слободу медија, или било шта слично.

"Једино што они желе је да, баш као у време када су били перјанице ''жутог режима'' који је умало неповратно упропастио Србију, сви медији буду њихови послушници и да никада нико не сме објави колико су пара покрали, са каквим се међународним битангама и лопужама сарађују и како нападају жене и вербално и физички, када год су у прилици", додааје се у саопштењу.