Дина Вучинић, члан Извршног одбора СНС и шеф Одборничке групе у новосаском парламенту, поручила је данас да та странка не може Александри Јерков да нађе "сигурну странку" и да не зна како да јој помогне да се одлучи између Ненада Чанка и Драгана Ђиласа.

Новосађани, истиче Вучинић, нису криви ни одговорни што Александра Јерков за себе не може да нађе "сигурну странку" и у свом лутању од Чанка до Ђиласа бесомучно напада све оне који јој онемогућавају да наплати свој политички активизам.

"Њена мржња према Александру Вучићу и Милошу Вучевићу је потиснула сећања на Фонд за развој нових технологија из ког је на фантомске пројекте испумпано преко 7 милијарди динара док је она била високи градски и покрајински функционер, Хетерленда преко којег је узет новац на рачун болесне деце, лажна изградња централне кухиње за радосно детињство, сумњиве трансакције и изградња Булевара Европе по цени већој за неколико милиона евра у односу на тржишну...", поручила је Вучинић у писаној изјави достављеној медијима.

ПРОЧИТАТЈЕ ЈОШ - Шешељ зове Александру Јерков на усељење

Заборавила је, истиче Вучицнић, да у време док је она била један од стубова власти, буџет града Новог Сада и сва јавна градска предузећа су била сигурна кућа за мешетарење и махинације о чему сведоче дугови тих јавних предузећа и сигурна кућа за збрињавање више стотина подобних људи из Демократске странке који су запослени у једном дану.

Вучинић подсећа да је то било у септембру 2012., а данас је Нови Сад град развоја, европска престоница културе о којој су сањарили и Александра Јерков и њени страначки другови, али их је мрзело да раде и да се труде па су само на један ДВД потрошили 160.000 евра и то је био њихов једини ангажман по овом питању", навела је.

Истиче да ће у односу на ту годину Нови Сад ускоро имати и пету нову фабрику и уместо десетине хиљада људи без посла, запослење је нашло 20.000 Новосађана.

Нови Сад ће, истиче Вучинић, наставити захваљујући лидерским способностима Милоша Вучевића и подршци Александра Вучића да отвара нове фабрике и нова радна места и све више да напредује, а Александра Јерков нека, како каже, уз подршку моторних тестера и нападача на ограде нађе пут од драгана Ђиласа до новог шефа.