На магистралном путу Зворник-Бијељина, у месту Тршић, код Зворника, синоћ око 22,15 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала три путничка аутомобила, приликом чега је шестљуди задобило телесне повреде.

У саобраћајној незгоди учествовали су „голф“, којим је управљала А.С. (19) из Зворника, са којом се у возилу налазио Ф.Ј. и двоје малолетника, затим аутомобил марке „пежо, за чијим је воланом био, такође Зворничанин, Н.М. , са којим се у возилу налазило једно дете и аутомобил марке „тигуан“, којим је возио Х.В. (25) из Зворника.

Прочитајте још: АУТОМОБИЛ СЛЕТЕО С ПУТА И УДАРИО У БАНДЕРУ: Једна особа погинула, друга превезена у Ургентни центар

Свих шест људи, који су се налазили у путничким аутомобилима „голфу“ и „пежоу“, је задобило телесне повреде које су констатоване у Јавној здравственој установи Болница Зворник. Увиђај на месту саобраћајне незгоде урадили су полицијски службеници Полицијске станице за безбедност саобраћаја Зворник.

- Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике да поштују саобраћајне прописе и да прилагоде вожњу условима пута, како би заштитили свој али и животе других грађана – кажу у ПУ Зворник.