Прошло је више од 20 година од када је у Србији регистрована прва мобилна телефонија и од тада, да би се испратио темпо модерног човека, дешавале су се разне иновације на том пољу.

Данас, велико освежење у области телекомуникације је Глобалтел. Нови мобилни оператер, чини нам се, са доста другачијом понудом у односу на друге оператере, не само у погледу цена или модела телефона које нуди, већ и у погледу иновативности и креативности коју до сада нисмо видели. Њихова понуда садржи неке потпуно нове ствари које други оператери и немају. Кренимо редом и видећете зашто мислимо да је овај, и ако за сада мали, оператер једно велико освежење на тржишту Србије.

Њихова најновија понуда је МИ телефон у пакету са годишњим интернетом. За оне који се први пут сусрећу са МИ брендом, довољно је рећи да је овај произвођач, пети у свету, а први у Азији по продаји мобилних телефона. Сви телефони су на Андроид платформи и дуал СИМ су, а на свим тестовима показали су се као фантастични телефони који се могу купити за пристојну суму новца. Многи ће рећи па то нуде и други, али разлика је велика, јер куповином телефона преко www.globaltel.rs, Глобалтел даје и годишњи интернет пакет по највећој брзини (4Г). Тачније, 12 пакета по 4ГБ сваком месеца и све то за само 1000 рсд више него што је тржишна цена МИ телефона, чиме корисник већ на првом кораку штеди скоро 5000 рсд. И то није све! Са Глобалтелом нема уговорне обавезе!

Још једна од новина овог оператера је и њихова Mastercard картица коју корисник бесплатно добија кроз Глобалтел апликацију. Нема одласка у банку, нема чекања у редовима, а новац који уплатите на киоску као допуну свог мобилног броја можете користити и за плаћање Mastercard картицом. На вама је да се опустите и да уживате у погодностима онлине куповине! Али ни ту није крај њиховој иновативности, јер вам овај оператер нуди још много других ствари. Једна од њих је и цена позива према иностраним оператерима (199 оператера) која је иста као и цена према другим домаћим оператерима у Србији. Такође можете имати и више различитих, било домаћих или страних, бројева у једном телефону, затим интернет роаминг по веома прихватљивим ценама или могућност гледања телевизије и када сте на путу. Са Глобалтелом бесплатно гледајте више од 40 ТВ канала. Има још много тога по чему се овај оператер разликује од других, а рекли би најпре по својој креативности и иновативности Надамо се да ће такав и остати у будућности!

На вама је да и ви пробате све ове погодности и увидите, да и ако мали оператер у поређењу са другима, има чиме да се такмичи и буде поносан на своје производе.

РАЗЛИЧИТ зар не?

За више информација посетите www.globaltel.rs или позовите 0677/ 1234

(ПР)