Кинески Сјаоми управо је представио свој нови телефон Ми Микс Алфа. Реч је уређају револуционарног изгледа чији се екран налази са свих његових страна.


То значи да се дисплеј налази и са предње и са задње стране, као и са бочних страна уређаја.


Оно што је, такође, импресиван податак је да Ми Микс Алфа има камеру, развијену у сарадњи са Самсунгом, која долази са системом сензора од укупно 108 мегапиксела, преноси Б 92.


Камера је у стању да снима фотографије резолуције 27 мегапиксела!


Телефон нема предњу камеру, која му није ни потребна, јер је за фотографисање селфија довољно окренути уређај и употребити главну.


Бочни тастери на овом телефону не постоје, а иконице које приказују јачину мреже и напуњеност батерије, приказане су са стране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Huaweiпредставио најновији премијум телефон, ни речи о Андроиду и Гуглу


Ми Микс Алфа је 5Г паметни телефон кога покреће Квалком Снепдрагон 855+ процесор. Има 12ГБ РАМ меморије и 512ГБ простора за складиштење података. Уређај напаја батерија капацитета 4.050мАх.


Као један од потенцијалних проблема новог Сјаомија, познаваоци виде издржљивост батерије, будући да оволики екран троши много више енергије, као и отпорност екрана на спољашње утицаје.


Сјаоми Ми Микс Алфа би у требало да се у продаји нађе у децембру ове године, по цени од 2.800 долара.Фото: Twitter @ Android Authority


Фото: Twitter @ Android Authority


(sputniknews.com)