У готово самом центру Прокупља на раскрсници улица Милиша Обилића и Никодија Стојановића Татка, настрадао је осамдесет осмогодишњи Т. М. из овог града када је на њега налетео џип марке „бмв“ којим је управљао П. Д.(45), такође из Прокупља.

Несрећа чији ће се детаљи знати по завршетку истраге према сазнањима „Новости“ догодила се у недељу око 18,00 часова а полицију је према незваничним сазнањима алармирао случајни пролазник.

-Несрећног човека који је лежао на улици прегазо је џип којим је управљао П. Д. и који га је прегазио буквално преко главе–истиче извор "Новости" упознат са детаљима ове несреће о којој је обавештена и Хитна помоћ чији су лекари по доласку на лицу места одмах констатовали смрт.

Прочитајте још - Убиство откривено тек после три дана, несрећни старац познавао убицу?

Према сазнањима "Новости" возач џипа је одмах приведен и одређено му је задржавање од 48 сати због угрожавања безбедности саобраћаја а незванична сазнања указују да је имао изнад један промил алкохола у крви.

Иначе, обдукција тела несрећног човека је, према поузданим сазнањима "Новости" указала да је Т. М. показивао знакове живота пре наиласка возила.

Према сазнањима у прокупачкој полицији саобраћајну незгоду пријавио је случајни пролазник а резултати истраге указују да је возило прегазило несрећног Т. М, док је возач џипа ухапшен због сумње да је починио тешко кривично дело против безбедности собраћаја.