КРАЉЕВО – У несвакидашњој, испоставиће се трагичној саобраћајној несрећи која се под још неразјашњеним околностима догодила у четвртак, око 16.30 сати у селу Милавчићи на регионалном путу Краљево – Крагујевац, погинуо је 37-годишњи возач аутомобила „рено твинго“ са територије Врњачке Бање.

Прочитајте још:Несрећа код Лепосавића, погинуо мушкарац

Како незванично сазнајемо, несрећа се догодила када је из товарног дела шлепера новопазарске регистрације, који се креатао према Краљеву, у благој кривини из још неутврђених разлога испала ролна лима, тешка око девет тона, и пала директно на „рено“, врњачке регистрације, који је долазио из супротног правца, а затим се даље откотрљала рушећи пред собом заштитну ограду крај пута и саобраћајну сигнализацију.

Прочитајте још:Судар аутомобила и камиона код Бегаљичког брда, нема повређених

Том приликом, у готово потпуно смрсканом „реноу“ возач је задобио тешке повреде због којих је, упркос напорима лекара да му спасу живот, убрзо и преминуо.

Због удеса и увиђаја припадника краљевачке саобраћајне полиције, саобраћај је на овој деоници пута краткотрајно био у потпуном прекиду, а потом се једно време одвијао наизменично једном саобраћајном траком.

Више околности под којима се ова несвакидашња незгода догодила биће познато након истраге која је у току.