ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са вишим јавним тужилаштвима у Новом Саду и Врању, ухапсили су у Новом Саду црногорског држављанина М. В. (34) због постојања основа сумње да је 27. септембра 2017. године у Врању, са више хитаца из ватреног оружја, убио тридесетогодишњег Југослава Цветановића. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Врању.

Југослав Југе Цветановић (31), млађи брат Саше Цветановића званог Питбул и Гладијатор, осумњиченог за убиство Николе Бојовића, ликвидиран је у Улици Стефана Првовенчаног, у хаустору зграде "Лепа Брена", између поште и дрогерије "Лили". На њега је испаљено тридесетак метака, а претпостављало се да су убиство обавили професионалци који су користили пригушивач. Цветановићев старији брат Саша осуђен је првостепеном пресудом на 35 година затвора као непосредни извршилац убиства Николе Бојовића, брата Луке Бојовића, који у Шпанији издржава казну затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - 30 metaka u brata optuženog za ubistvo Bojovića

Уз М. В. у Новом Саду у среду су подигнуте пријаве против две полицијске службенице које су, наводно, покушавале да му обезбеде лажни идентитет, а још се истражује да ли су знале о коме је реч.

Југослав Цветановић

Полиција је, како је саопштено, поднела кривичне пријаве против Ј. П. из ПУ Нови Сад, црногорског држављанина М. В. и полицијске службенице З. Д. Ухапшена Ј. П. је, како се сумња, на захтев Н. Б., а у сарадњи са колегиницом З. Д., издала личне документе на име Милоша Беговића с циљем крађе идентитета. Н. Б. је прибавио фалсификовани уговор о купопродаји непокретности на територији Новог Сада, фалсификовану италијанску личну карту, изводе из матичне књиге рођених и књиге држављана. Осумњичени Н. Б. за ту услугу је обећао полицијској службеници Ј. П. 1.500 евра.