СТРАШНО! Огавно! Мислим да не постоји ниједна реч којом бих могао да опишем шта се дешавало у кући Борише А. То ми је траума за читав живот, јер слике које сам видео никада нећу моћи да избришем из сећања. Мислим да тако нешто нема ни у порно-филмовима. Пошто кућа није имала ролетне, са улице смо могли све да видимо. Једном комшији је позлило и завршио је у Хитној, јер није могао да верује да отац може да седи и пије пиво док неко има секс с његовом ћерком.

Овако прича комшија Борише А., један од неколико њих који су га пријавили да сексуално злоупотребљава ћерку Мају (13) и да је продаје за 10 евра разним људима. Овај монструм, родом из Мачевца, код Свилајнца, у Улицу Марка Радановића доселио се пре седам-осам година са ћерком. Гајио је цвеће и продавао га на пијаци. Комшије су посумњале да се нешто чудно дешава још прошле године, али како је реч о веома осетљивој ствари, нису пријавили полицији док нису били сигурни. Када су се уверили да се ради о сексуалној злоупотреби детета, одмах су позвали полицију. У тренутку када је полиција дошла, девојчица и један мушкарац били су наги. У кући су били њен отац и још један мушкарац. Сва тројица су одмах ухапшена, а форензичари су радили до дуго у ноћ и сакупили су све потребне доказе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Радницима рингишпила 16 година затвора због обљубе 13-годишњакиње

- Отац ју је вероватно све научио. Алкохоличар је. Пијан је од раног јутра. Продавао је ћерку за пиво! Девојчица је са посебним потребама. Када сам је питао колико има година, одговорила ми је да има 13, а да ће идуће године да напуни 11 година. Жалосно. Била је тако мила, весела, драга. Играла се са нашом децом. По њеном понашању уопште нисмо могли да приметимо да јој се то дешавало. Мислимо да она није била ни свесна шта ради. Мислила је да је то нормално, јер ју је отац терао на то - каже други комшија.

- Молим Бога да га ухвати Тијанин закон, јер ће онда доживотно да буде у затвору. Али, највећа казна ће му бити када остали затвореници сазнају за шта је осуђен. Тада ће да му преседне дан када се родио - огорчен је трећи комшија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Полицајац обљубио другарицу свог сина?

Како "Новости" незванично сазнају, девојчица је све испричала надлежним органима, а отац је признао дело.

- Девојчицу смо одмах сместили у хранитељску породицу и са њом раде стручњаци како би се што пре опоравила - каже директорка Градског центра за социјални рад Бисерка Јаковљевић, и додаје да нису били корисници центра.
ТЕШКА СУДБИНА ДЕВОЈЧИЦЕ

МАЈИНА мајка била је удата у Тополи и родила је четворо деце. Пошто се сумњало да је њен свекар отац последњег детета, он га је бацио у бунар. Свекар је осуђен, а она се преудала за Боришу. Напустила га је веома брзо и поново се преудала и има још двоје деце.

- Мислим да има шездесетак година, па је могао да јој буде деда, а не отац. Маја је била веома мршава. Има је тридесетак килограма, а он четрдесетак, јер је "изгорео" од алкохола - каже комшија.