ПЉЕВЉА - Четворо држављана Србије и држављанка Црне Горе примљено је у Општу болницу Пљевља, након јутрошњег саобраћајног удеса који се догодио око девет часова на магистралном путу Жабљак – Шавник у близини ресторана “Извор”.

Нико од повређених није животно угрожен. Сви повређени у јутрошњој саобраћајној несрећи су прошли са лакшим телесним – контузним повредама.

Међу повређенима је и двоје деце.

ПРОЧИТАЈТЕ И: СРПСКА ПОРОДИЦА ИМАЛА УДЕС НА ХАЛКИДИКИЈУ: Ауто се преврнуо на кров, у њему било и дете

До несреће је дошло прилико чеоног судара  Опела ВА 122 ЈВ у коме су се налазили Иван и Милена Живановић из Ваљева као и њихова малолетна деца Д.Ж и А.Ж. и Фиата НК ЦФ 590 у коме се налазила Бранка Крстајић из Никшића.

Дежурни хирург др Давор Цвијовић саопштио је да је завршен дијагностички третман повређених држављана Србије и даје  њихово стање стабилно а повреде се манифестују у нагњечењима и расекотинама.

Они ће остати у пљеваљској болници како би се њихово здраствено стање даље пратило.

Крстајић је у Хитној помоћи у Жабљаку чекала повратак возила  из Пљеваља којим је превезена на хирургију у Пљевљима и у току је дијагностичка процедура.
И она је прошла са лакшим повредама

Возило ваљевских регистарских ознака након судара слетело је са коловоза и на крову завршило у каналу поред пута, док је возило никшићке реигистрације остало на магистрали са потпуно хаварисаним предњим делом