ИЗ медија сам чуо да је мој син Давор лишен слободе - за "Новости" прича Славиша П. (60), који живи на салашу у планини изнад неготинског села Јабуковац. - Мој пријатељ полицајац ми је онда рекао да је мој син признао убиства...

У суботу предвече, потом, стигло је на салаш неколико полицијских аутомобила. У кући нису нашли ништа. Узели су ашове и лопате и кренули у багрењак, недалеко од мог имања. Ту су се задржали неколико сати, а онда су почели да износе оружје. Био сам шокиран. Нисам могао да верујем да то припада мом сину!

Прочитајте још - НОВИ ДЕТАЉИ: Убица из Јабуковца случајно откривен на полиграфу, једва чекао да призна злочин, није имао намеру да убије

Подсетимо, Давор П. (35) из Јабуковца код Неготина, ухапшен је под сумњом да је 7. августа у овом селу, на месту званом Веља Вратна, убио Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53), признао је злочин!

Осим за тешко четвороструко убиство, Давор П. се терети и да је извршио кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Одређено му је задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен Вишем јавном тужилаштву у Неготину.

Прочитајте још - МАСАКР У ЈАБУКОВЦУ: Побио четворо комшија због 500 евра?!

Поред закопаних "шкорпиона" и полуаутоматске малокалибарске пушке са пригушивачима, полиција је пронашла, такође закопане, још две малокалибарске пушке, једну полуаутоматску и једну гасну пушку, као и већу количину муниције.