ЧОВЕК из Србије утопио се данас у Грчкој, на Олимпик бичу. Како је објављено на порталу Грчка инфо, мушкарац стар око 50 година наводно је доживео инфракт, па се нагутао воде. Спаси су покушавали да га оживе 15 минута, касније је стигла и Хитн апомоћ, али несрећном човеку ниеј било спаса.

- Човек је имао педесет година, дешавало се испред ресторана где смо ручали и видели све што се дешавало. Имао је проблеме са плућима, наишао је велики талас, преклопио га, нагутао се воде. Већ тад су мештани и људи са плаже звали спасиоце који су дошли невероватно брзо, за њима је дошла медицинска помоћ, али спасиоци су га оживљавали 15 минута, помоћи није било. Све службе су брзо функционисале.Били смо очевици догађаја - написала је у групи Грчка инфо Зорица Мил.

Тим поводом један од гостију из Србије написао је: Желео бих да апелујем на људе који на море долазе са родитељима, пријатељима и родбином који су у позним годинама, да их не остављају без надзора и да апелују на њих а и на остале старије особе да се не удаљавају много од обале(нема потребе). Жао ми је господина који је био са њим, кукао из свег гласа.. Баш потресна и тужна слика...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТРАГЕДИЈА У ОЛИМПИК БИЧУ: Ово је Стефан из Пожаревца који се утопио

Иначе на истој овој плажи пре десет дана утопио се Стефан П. (19) из села Печаница код Пожаревца. Он је последњег дана летовања хтео још једном да се окупа пред полазак кући, не слутећи да ће му то бити задње купање у животу. Ушао је воду, а онда су га таласи поклопили и нестао је пред очима шокиране родбине и купача.