У ПУЦЊАВИ која се догодила у понедељак, два часа после поноћи у једној кафани у београдском насељу Ритопек, непознати нападач ранио је Сашу Раденовића (47), зета познатог бизнисмена Зорана Карића. Он је након инцидента превезен у Ургентни центар.

- Повређени је општег стабилног стања и налази се на одељењу хирургије - рекли су у понедељак у Ургентном центру за "Новости".

Према незваничним информацијама, до потезања оружја и рањавања дошло је после свађе која је, наводно, почела у ресторану због - узимања пића из шанка, а према другим изворима до кошкања је дошло на паркингу испред угоститељског објекта. Полиција ради на расветљавању овог случаја, као и на идентификацији нападача који је испалио метак из пиштоља. Како се незванично сазнаје, рањени Саша Раденовић је зет познатог бизнисмена Зорана Карића, једног од четворице чувене браће из Пећи. Саша је у браку са његовом ћерком Јефимијом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ПУЦЊАВА НА ДОРЋОЛУ: Мушкарац рањен у ноге

Зоран Карић је, према незваничним информацијама, био те ноћи у овом локалу са супругом, зетом и ћерком. Он и супруга су отишли пре избијања свађе. Иначе, Зоран Карић се својевремено и сам нашао на ступцима црне хронике. Он је 2005. био умешан у пуцњаву у једном београдском ресторану на Карабурми. Хитац је, како је касније утврђено, испалио у самоодбрани.