МУШКАРАЦ осумњичен да је у Крушевцу убио бившу супргу и ранио њеног брата, па побегао, је бежећи изазвао удес и испалио себи два метка у главу. Убрзо је пдолегао повредама.

Миша Јовановић је осумњичен да је, око 10.30 у летњој башти кафане „Мали Париз“ у Бријановој улици у центру Крушевца, недалеко од овдашње Аутобуске станице, убио Гордану Јовановић (47), за коју се претпоставља да је родом из Рашке а да је живела и радила у граду под Багдалом. Њен млађи брат Горан Радосављевић (42), такође из Рашке, тешко рањен.

Они су седели у башти кафане када је, из још неутврђених разлога, Јовановић, са којим Гордана има двоје деце, у њих испалио три хица из пиштоља. Несрећна жена на месту је подлегла повредама, док је њен пет година млађи брат санитетским возилом са тешким повредама хитно пребачен у крушевачку болницу, а потом и у Клиничко-болнички центар у Нишу где се лекари боре за његов живот.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У КРУШЕВЦУ: Убио бившу жену, ранио њеног брата, па побегао

Јовановић је побегао и у реону села Брђани, на ауто-путу Чачак-Обреновац, изазвао је саобраћајну несрећу. Након тога је побегао из аутомобила и из пиштоља испалио себи два метка у главу. Убрзо је подлегао повредама.