Последњих неколико дана, главна вест у медијима био је стравичан снимак малтретирања девојчице у средњој школи. Видео снимак је утолико потреснији, будући да се на њему не виде ни најмањи знаци кајања за то што се дешава, па се на њему, девојчице које малтретирају вршњакињу чак и смеју. Међутим, оно што је можда и део који је све највише запрепастио био је да је неко све то снимио, без да је помислио да девојчици коју неко малтретира помогне.

Данас се појавио још један видео снимак где се види иста девојчица коју, сада злоставља трећа насилница, а све ово се дешава ван школе. У објављеном снимку, корисник друштвене мреже Инстаграм апеловао је на све да се дељењем истог, подигне свест и стане на пут насиљу.

Недуго за тим, на Интернету је освануо трећи снимак малтретирања. У питању је још једна девојчица, а на видео снимку чак њих три или четири насрћу на њу. У бруталном нападу, насилнице нису стале ни када је жртва пала на под, већ настављају да је шутирају, док особа која стоји иза камере се све време смеје и навија.

Недуго за тим, девојка која је нападнута, устаје када насилнице настављају да је туку.


(Телеграф.рс)