Тело двадесетчерворогодишњег Мирослава Армацког, које је у недељу 15. септембра у једенку, око 500 метара од самог улаза у Меленце пронашао мештанин Дејан Ц. биће сахрањено данас у 15 часова на сеоском гробљу у том месту, у које се та породица својевремено доселила из Александрова.

Младић који је мистериозно нестао у касним поподневним часовима 4. јула ове године, када се својим мотором запутио у правцу Зрењанина, био је запослен у страној компанији у Зрењанину, а био је велики љубитељ мотора и кобног дана. Пре него што ће нестати, био је на мото скупу у граду на обалама Бегеја.

У кући породице Армацки, туга и бол, неутешни отац Милорад, мајка и брат Александар, који су последњег дана гајили наду да је можда жив њихов син и брат, дочекују велики број пријатеља покојног Мирослава, чије тело је након обдукције у новосадском Центру за судску медицину, допремљене до капеле у Меленцима.

Прочитајте још - Пронађено тело младића несталог пре два и по месеца


Туга, бол и мук, нико није могао да смогне снаге да једну реч изусти.

Према незваничним информацијама, Мирослав је имао сломљен врат, а непосредно поред тела пронађени су и делови црног мотора, који се након забијања у земљу распао на више делова.

И поред бројних потрага које су организоване у претходна два месеца, чак је ангажован и дрон града Зрењанина и авијација, ни мотор ни тело нису били откривени.

Становници оближњих кућа на улазу у село, кажу да се тек последњих дана, услед великих темпаратура осећао нрпријатан мирис, који је допирао из њива са кукурузом, коју обрађује Дејан Ц.

Он је у недељу 15. септембра. и приметио тело настрадалог Мирослава Армацког.