КРУШЕВАЦ- МЛАДИЋ који је страдао ноћас на путу Крушевац-Рибарска Бања је мештанин села Гревци, В.М.(19),сазнају “Новости”, а његово су тело ватрогасци сатима вадили из смрсканог возила. Ужасна несрећа догодила се према незваничним сазнањима у месту Рибаре, ноћас око 1,30, када је несрећни возач, из за сада неутврђених околности, изгубио контролу над возилом и закуцао се у бандеру порет пута.

Прочитајте још: ТЕЖАК УДЕС У КРУШЕВЦУ: Закуцао се у бандеру и на месту погинуо (ФОТО)

Како незванично сазнајемо, В.М. није имао возачку дозволу, а кобне ноћи, “фијат пунто” је позајмио од друга.

- Настрадали је био у изласку са друштвом у оближњем месту Велики Шиљеговац, одакле је кренуо другим путем, а приликом повратка, био је сам у позајмљеним колима, догодила се та ужасна несрећа-наводи незванично извор “Новости”.


-Сви су се забринули како га није дуго било, да би се на крају утврдило шта се догодило. Јасно је било одмах да дечку нема помоћи и да је подлегао повредма на лицу места. Припадници Ватрогасно-спасилачке јединице су одмах изашли на терен, тело младића су сатима извлачили из аута. Интервенисале су и екипе ЕДБ, јер је услед страшног ударца путничког возила у бандеру дошло и до проблема у напајању струјом.


Место несреће Фото: Приватна архива


Пут на којем се десила несрећа,фото Архива В.Н.


В.М.је живео у Гревцима око 15-ак година, одакле му је родом мајка. Заједно са родитељима преселио се из Сутомора. Није био ожењен, а има и старијег брата и сестру. Сви су потресени због трагедије која се догодила на чистом путном правцу, без иједне кривине. Мештани рибарског краја напомињу да су недалеко од места где је настрадао младић, пре око 20 година погинуле две девојке. Очекује се да резултати обдукције дају више одговора. Случај истражује Основно јавно тужилаштво у Крушевцу.