ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су А. Д. (33) из Петроварадина, због постојања основа сумње да је тешко повредио Д.Н. (25) из Бачког Новог Села.

Овај 33-годишњак се сумњичи да је, 12. октобра, испред једног угоститељског објекта у Петроварадину, рукама и ногама тукао двадесетпетогодишњег младића из Бачког Новог Села и нанео му тешке телесне повреде.

Двадесетпетогодишњак је, како сазнајемо, хтео да уђе у локал на Петроварадинској тврђави, али му А.Д., који је ангажован као обезбеђење из неког разлога није дозволио. Због тога је између њих дошло до препирке, после чега је радник обезбеђења насрнуо на младића из Бачког Новог Села.

Прочитајте још - Обезбеђење растура кокаин по клубовима

Осумњичени А. Д. је задржан до 48 сати, по налогу јавног тужиоца, а после саслушања одређен му је притвор, у трајању до 30 дана.

Пре тога, полиција је ухапсила М.П. (39) и Н.М. (23), такође радника обезбеђења, осумњичене да су дан раније, односно 13. октобра ударцима рукама и ногама тешко повредили А.М. (24) из Новог Сада.

Због учесталих насиља у локалима на Петроварадинској тврђави, новосадска полиција је минулог викенда, 18. и 19. октобра организовала акцију, такозвану „рацију“ у ноћном клубу. Том приликом је, како сазнајемо, пронађено шест, седам пакетића „амфетамина“, побацаних по локалу.