ЧЕТВОРИЦА младића упала су ноћас око три сата у кладионицу у насељеном месту Паруновац код Крушевца и припуцала из оружја у покушају да дођу до касе с новцем.

Како незванично сазнајемо, разбојници су упали у локал и повикали “Оружана пљачка!”, али су у локалу угледавши момке с марамама и пауљачама на глави помислили да је у питању нека шала или чак “бела недеља” и само поручили “гостима” да изађу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Пуцњава у Новом Саду: Александар (18) се посвађао са познаницима па "потегао" пиштољ

- Разбојници су били наоружани, имали су и маске и мараме преко главе, па је вероватно зато радник у првом тренутку помислио да је у питању нека “маскарада” - каже незванично извор “Новости”.

- Двојица су ушла у унутра, са пиштољем и пушком, једна је стајао на вратима, а четврти, како се касније видело на снимку сигурносне камере, чекао је екипу испред кладионице. Покушали су да отму новац, припуцали поред радника, али он никако није хтео да да касу.

У тим “цимању”, каса је пала и новац се просуо по поду. Разбојници су се дали у бекство, а радник и присутни људи у кладионици се закључали и позвали полицију.

За починиоцима се интензивно трага, а крушевачка полиција се још увек није огласила овим поводом.