ДВЕ од четири особе које су учествовале у покушају пљачке кладионице “Пин-бет” у Паруновцу код Крушевца прошле недеље ухапшене су према незваничним информацијама, а полиција се није огласила овим поводом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Погледајте снимак несвакидашње пљачке кладионице код Крушевца: Упали су маскирани и наоружани пиштољем и пушком, а изашли празних шака (ВИДЕО)

Како су “Новости” писале,
у ноћи између прошле суботе и недеље око 3,10 четворица наоружаних разбојника кренула су у пљачку кладионице.

НОВАЦ УЗЕЛИ С ПОДА - КАДА је каса пала, успели су покупе то мало новца са пода и побегли су, а ја потом закључао врата и позвао полицију-испричао је “Новостима” рандик кладионице Веселин Ивковић који се суочио са наоружаним разбојницима.

Цео догађај одиграо се између пола минута и минут, како се и види на снимцима са сигурносних камера. Прва камера постављена са спољне стране кладионице уснимила је четворицу момака који се приближавају локалу. Тројица су била наоружана, са капуљачама преко главе и везаним марамама преко лица, док је четврти наоружан, али без маске, остао на улици да чува стражу. На истом снимку види се и да се “стражар” на улици осврће и шета, а када су из локала излетели саучесници, испред њих на пар метара почиње да бежи.

Друга камера снимила је улазак тројице разбојника, међу којима је један остао на улазу да ту чува стражу, док се двојица упућују ка пулту. Два млађа госта у локалу не верују у оно што се дешава и стиче се утисак да нису ни свесни да је у току покушај пљачке. Тек када се припуцало, они покушавају да се рукама заштите, а на истом снимку види се и бекство тројице младића кроз локал и радник кладионице како трчи за њима, затвара врата и наслања се на њих. Сучељавање голоруког радника Веселина Ивковића и двојице наоружаних разбојника, од којих један има пушку, а други пиштољ види се на трећем снимку:радник покушава да их склони, а види се како покушавају да дођу до касе.Кад су у међувремену испалили метак, радник се склонио иза шанка, али врло брзо вратио до касе, која је пала,новац се просуо, а разбојници се дали у бекство.