БИХАЋ - Незапамћена трагедија догодила се синоћ у Бихаћу када је 37-годишњи Адмир Совић убио троје своје деце, а потом извршио самоубиство...

У МУП Унско-санског кантона ”Новостима” је потврђено да је полиција око 17 часова добила дојаву да је мушкарац у насељу Мали Луг убио своју децу.

- Доласком на лице места полицијски службеници су у кући затекли четири тела, међу којима троје деце. Прве информације указују да се ради о убиству троје деце, а Совић је извршио самоубиство. Увиђај је у току и више информација биће познато по његовом завршетку - наводе у МУП УСК.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МАЈКА ИЗБОЛА ДЕТЕ: Крви је било свуда

Незванично сазнајемо да је полицији све дојавио ујак убијене деце, иначе припадник МУП-а, који је ушао у кућу и затекао стравичан призор.

Према непотврђеним информацијама отац је децу заклао, да би се потом обесио. Наводни мотив овог монструозног злочина је то што је 37-годишњака пре 20-так дана оставила супруга. Он је супрузи наводно и претио да ће убити децу уколико га остави, али те претње нико није схватао озбиљно.

Најмлађе дете је имало две године, затим пет, а најстарије је ишло у трећи разред основне школе.


Комшије тврде да се Совић бавио поправком пољопривредних машина те да је са супругом и децом изнајмљивао стан. Истакли су да га нису познавали, као ни његову супругу, јер се недавно доселио у њихов комшилук.


Фото: Facebook Printscreen