ИАКО је здравствено стање Бранке Милић, једне од 13 оптужених за покушај државног удара у Црној Гори, било је погоршано још у време судског процеса који је напустила због - како каже - понижења које је доживела у Вишем суду, па се "уселила" у просторије Амбасаде Србије у Подгорици, минулих дана јој поново није било добро.

Уз повишени крвни притисак, херпес, болове са десне стране у пределу жучи и јетре, те проблем с деснима, а уз депресију и стрес, жена која дане проводи у дипломатско-конзуларном представништву невољно је пристала да говори, јер не жели да је било ко сажаљева - ни у Србији, ни у Црној Гори.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЦГ: Море лажног новца

- Тортура је могла да се спречи и оконча, али смо Братислав Дикић и ја циљано изабрани да овде трунемо. Зато и не не желим да било ко зна колико нам је тешко - каже Бранка Милић, која месецима једе суву, конзервисану храну, што јој је додатно закомпликовало здравствено стање. - Заточена сам на правди Бога јер никада нисам припадала криминалним групама. Ја сам мајка и бака, жена којој је породица светиња, па немам досије ни у полицији, ни у безбедносним службама. Осуђена сам без доказа...