Поводом одређивања притвора Дејану Секулићу, куму одбеглог директора Атлас групе Душка Кнежевића, адвокат Секулића и др Душка Кнежевића, Здравко Ђукановић, саопштио је да је ова одлука апсолутно незаконита и у свему супротна одредбама ЗКП-а Републике Црне Горе.


- Невероватно је да се Секулићу, који се терети за помагање одређује притвор, а јуче се прво спектакуларно хапсе Михаило Бањевић, Душко Ђукановић и Ђорђе Ђурђић као наводни саизвршиоци, а након два сата пуштају на слободу. Једини циљ овог поступка јесте да се одређивањем притвора у односу на породицу Душка Кнежевића и лица која су њему блиска, изврши притисак на њега, каже Ђукановић, који је саопштио да одбрана упознаје јавност да су браниоци Душка Кнежевића очигледно "на мерама" и да их припадници Специјалног полицијског одељења интензивно прате!


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ухапшен кум Душка Кнежевића


- Као бранилац сам у среду у вечерњим часовима у тржном центру „Делта" уочио тројицу полицијских службеника која су пратила моје кретање. Овакве врсте притисака неће зауставити утврђивање истине у овим кривичним поступцима. Сигурно је да ћемо у наредном периоду утврдити и неоснованост оптужби против Душка Кнежћевића, као и да ће бити утврђено да је у току отворен терор и застрашивање против лица блиских Душку Кнежевићу од стране извршне власти у Црној Гори, саопштио је нхегов бранулац Здравко Ђукановић.