БАР / ПОДГОРИЦА - Судија за истраге Вишег суда у Подгорици одредио је притвор за Дајан Ж. (61), жену масера Искендера Шудабајева (61) из Казахстана који је у недељу око 17 часова пронађен мртав у изнајмљеном стану у барском насељу Бјелиши.
Према сазнањима „Новости“ у Вишем суду, окривљеној је одређен притвор након саслушања, а ставља јој се на терет извршење кривичног дела, убиство.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА У ЦЕНТРУ БАРА: Масер пронађен мртав у стану

Истог дана када је убијен масер, полиција је ухапсила Дајан Ж, такође из Казахстана, због сумње да је убила супруга.

На телу масера било је више убодних рана у пределу трбуха које су нанете ножем.
Након убиства, Дајан је позвала власнике куће који су затекли страшан призор, беживотно тело мушкарца на масерском столу, поред којег је седела Дајан држећи главу у рукама. Полицију су позвали власници куће.

- Казахстанац је, како је показала обдукција, убијен употребом хладног оружја. Нането је више убодних рана, услед којих је преминуо, наводе у Управи полиције.

Страдали и његова супруга заједно су радили масаже, заједно проводили слободно време, упућени једно на друго, увек ведри и насмејани. Сазнајемо и кобни дан по живот масера, личио је на све претходне и ништа није указивало на трагедију. Шта је разлог да супруга убије мужа још се не зна.

Брачни пар из Казахстана познати су многим Баранима, а и житељима других црногорских градова који су наменски долазили у град под Румијом због масажа. Многима су помогли својим масажама.