Припадници Полицијске станице Вогошћа у БиХ прекјуе су ухапсили Д. М. (40) због сумње да је починио кривично дело полног односа са дететом, сазнаје „Аваз“. Извор близак истрази открива да је силовао рођену ћерку!

Прочитајте још: ПОТРЕСНО: Мајка убијене Лане Биједић се опростила од кћерке песмом "Никад више, мило моје..."

Исти извор наводи да се похотни отац сумњичи да је хорор почео пре три године. Како сазнаје „Аваз”, ужас кроз који је пролазила девојчица вероватно никад не би био откривен да она није смогла снаге и обратила се педагогу у школи коју похађа. Девојчица се сломила те је до у детаље описала језиве сцене кроз које је пролазила протеклих година.

Избезумљени педагог одмах је алармирао вогошћанску полицију, а у случај су се укључили припадници Одељења за крвне и сексуалне деликте МУП-а Кантона Сарајево. И најискуснији истражитељи остали су у шоку када су схватили да је у све умешена и мајка девојчице, 34-годишња Д. М.

Прочитајте још: НОВЕ МИСТЕРИЈЕ У СЛУЧАЈУ ЛАНЕ БИЈЕДИЋ: Снимљена како шест километара сама шета кроз Чапљину, а пронађен је и тестамент који је написала још у јануару!


Према информацијама до којих је дошао „Аваз“, мајка је знала и гледала шта ради њен супруг, али никад се није обратила полицији или предузела било шта да прекине хорор. Штавише, она је прикривала злодела оца из пакла! Тако је, на концу, ухапшена и мајка. Она се за сада сумњичи за кривично дело помоћи починиоцу овог гнусног дела.

Извор додаје да је девојчица упућена на гинеколошки преглед, што је стандардна процедура у оваквим случајевима, како би било утврђено ради ли се заиста о сексуалном напаствовању.

У целу причу, која је потресла и саме полицајце, укључио се и Центар за социјални рад.

Отац и мајка, након хапшења и саслушања у вогошћанској полицији, прексиноћ су предати у Одељење за задржавање МУП-а Кантона Сарајево, где су задржани 24 сата. Са случајем је упознат и дежурни кантонални тужилац у Сарајеву.

Девојчица је, како незванично сазнајемо, до даљњег смештена у Сигурну кућу.