-Министра одбране Предрага Бошковића поново је запала незахвална дужност да испред режима лупета разне глупости, овога пута о хибридним ратовима, заверама, страним утицајима, и то по наређењу управо оних који деценијама политику воде баш на ширењу лажних информација и теоријама завере.

Ово је јуче саопштио Демоктарски фронт, који тврди да "фантазијама о хибридном рату, осим што испуњава домаћи задатак који му је прописала амбасада, Бошковић је покушао да диже цену и даје на важности криминалном црногорском режиму, политичком монструму чије су главне институције огрезле у тешкој корупцији и непотизму, а сам министар је војску довео на најниже гране, да функционише супротно војничким традицијама Црне Горе и вредностима наших предака".

- Уместо да једном скупи храброст и саопшти да је власт коју представља Сињавину предала НАТО-у, он се бави увредама и лажима, па му сметају сви, од еколошких организација до ДФ-а којим је овај министар перманентно оптерећен. Оно што прича Бошковић је познати сценарио исписан у појединим центрима моћи који га контролишу, и овај послушник је само саопштио оно што се тражи од њега. На том нивоу послушника и роба страних интереса налази се читав црногорски режим. Они искључиво испуњавају налоге тих центара моћи, јер би се у супротном могло десити да се отворе фиоке и са неке адресе пошаљу компромитујући детаљи о разним новим аферама у које су укључени. У тој причи о аферама се очигледно налази и Бошковић, а време ће показати о чему се ради, кажу из ДФ и тврде да читава Црна Гора испашта због тога што су главни људи из власти уцењени због разних корупционашких послова и неморала, и раде како им кажу они што их држе у шаци.

-Управо је оно што је саопштавао министар одбране признање да овај режим ради по инструкцијама и за стране интересе, а то чак сматра врлином. Само нова власт, искључиво патриотска и одговорна, са кичмом и ставом, може подићи углед Црне Горе, како се никада више не би десило да је воде они који су препознати по издаји, криминалу и корупцији. А Бошковића овај народ ионако само памти и препознаје по срамоти - да је забранио родбини погинулих у НАТО агресији да ода пошту својим најближима у касарнама ВЦГ, кажу из ДФ.


      1. С.