ДУШКО Кнежевић, власник "Атлас групе", најавио је из Лондона да ће се кандидовати за председничке изборе у Црној Гори! Човек за којим је режим у Подгорици расписао међународну потерницу због сумњи да је учествовао у више кривичних дела, међу којима и прање новца, верује да ће наследити актуелног председника Мила Ђукановића. Сматра да ће афере у којима је наводно умешан државни врх Црне Горе, људи из света политике, правосуђа, бизниса, шоу-бизниса "закуцати" тродеценијску владавину Демократске партије социјалиста на изборима наредне године.

- Верујем да је време Мила Ђукановића истекло, поручује из британске престонице бизнисмен који је, како често истиче, био годинама прва филијала Демократске партије социјалиста, што је документовао видео-снимком када даје коверту са око 100.000 евра градоначелнику Подгорице Славољубу Стијеповићу за потребе ДПС-а за изборе 16. октобра 2016. - Имам конкретан и ефикасан програм који ће омогућити напредак државе и бољитак за све грађане.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ДУШКО КНЕЖЕВИЋ НАСТАВЉА СА ОПТУЖБАМА: Имам милион доказа, Лекића ће сигурно да хапсе

Да ли човек са потернице може бити кандидат за председника Црне Горе?

- Може! Јер у садашњим околностима он нема никаквих сметњи да истакне своју кандидатуру за ту функцију, каже, за "Новости", адвокат Милан Војиновић, подсећајући да Устав Црне Горе прописује да се председник бира непосредним и тајним гласањем и да може бити биран ако је црногорски држављанин који има пребивалиште у Црној Гори најмање десет у последњих 15 година. Могу га предложити политичке странке или групе грађана.

Ових дана Кнежевић је најавио нови политички земљотрес са новим снимцима, на којима ће се, наводно, сазнати какво мишљење о председнику државе Ђукановићу имају неки његови наближи сарадници, а биће, како вели "доступне" информације и о тобожњој умешаности у криминал "неких високих функционера". И све то уочи најављеног конгреса ДПС заказаног за 30.новембар.