Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније (УЕФА) отворила је поступак против Црвене звезде због испада навијача на мечу против Судуве у Београду у 2. колу квалификацијама за Лигу шампиона, што се није свидело Дарку Миличићу.

- Како је сада то могуће? Шта се десило, то мора да је због Косова! Срамота, ти људи ни не знају где је и шта је Косово, али зато знају да деле некакву лажну правду. Срамота. Ево сада могу искрено да кажем, “делије” нису расисти, никада нисмо никога мрзели, то су бре људи из УЕФА. Кретенчине класичне! Они су мрзитељи, лажне демократе. Могу они да кажњавају колико хоће, али то никада неће променити истину да је Косово срце Србије! Па шта они очекују да навијачи певају? рекао је Дарко Миличић за “Максбетспорт”.

Прочитајте још: УЕФА НЕ ПРАШТА: Покренут поступак против Звезде због понашања навијача!

Некадашњи кошаркаш неколико НБА тимова без икаквом двоумљења наглашава да очекује од црвено-белих пласман у Лигу шампиона.

Наравно да верујем да ће Звезда у Лигу шампиона, само ако нас ови фашисти не саплету некаквим лажним казнама. Пратим сваку утакмицу, изванредно смо кренули, само да нас лопови сада не зауставе, увек подршка за моју Звезду – закључио је Миличић.

Прочитајте још: Ебисилио: Још увек нисам у најбољој форми, надам се да ћу наставити да постижем голове