Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је да његова екипа у Истанбул на реванш утакмицу баража за Лигу Европа против Бешикташа није дошла "с белом заставом", као и да се црно-бели не прибојавају противника и атмосфере.

- У четвртак нас очекује једна тешка утакмица против великог противника. Неће нас заварати лоши резултати Бешикташа у последње време, знамо о каквој екипи је реч. Бешикташ има повољан резултат из прве утакмице, али нисмо дошли са белом заставом. Видимо своју шансу у сутрашњем дуелу - рекао је Мирковић новинарима у Истанбулу.

Партизан ће гостовати Бешикташу у реваншу баража за Лигу Европа. Прошлог четвртка у Београду било је 1:1.

- Очекујем паклени амбијент, надам се пуном стадиону и празнику фудбала - додао је Мирковић.

Тренер Партизана је током играчке каријере играо за Фенербахче, градског ривала Бешикташа, стога је оценио да навијачи истанбулских црно-белих праве "предивну атмосферу", али да се његов тим не плаши.

Прочитајте још Гунеш: Нећемо дозволити Партизану да нас изненади у нашој кући

- Био сам овде пре петнаестак година. Стадион изгледа фантастично, стари стадион у новом руху. Ми у Београду имамо сличну атмосферу, наши навијачи су такође фанатични и сличан је амбијент. Немамо чега да се плашимо - рекао је он.

Капитен Партизана Саша Илић је рекао да су црно-бели у првој утакмици показали да могу да парирају Бешикташу.

- Већ смо у Београду показали да уколико будемо 100 одсто концентрисани можемо да парирамо Бешикташу. Надам се да уколико поновимо приступ из Београда имамо чему да се надамо. Знамо атмосфера каква нас очекује, јер ће наши млади играчи имати жељу да се покажу пред великим бројем гледалаца. Верујем у добру утакмицу и волео бих да Партизан прође даље - рекао је Илић.

Прочитајте још Илиев: Да се понове 2003. и 2010.

Утакмица између Партизана и Бешикташа играће се у четвртак од 20.00 на стадиону Водафон парк.