СРБИЈА иде на Првенство Европе ! Наша млада репрезентација је вечерас у Нижњем Новгороду савладала домаћу Русију са 2:1 после великог преокрета. Домаћин је пуних сат времена држао све конце игре у својим рукама,повео голом Чернова у 62.минуту,али је онда селекција Горана Ђоровића почела да се буди и головима Луке Јовића и Александра Лутовца направила ретко виђен преокрет и успела да обезбеди пласман на Еуро.

Селектор Горан Ђоровић није ни на овој утакмици могао да рачуна на тројицу врхунских играча, Живковића, Радоњића (прикључени "А" тиму) и Грујића. Међутим, ни то није сметало овој сјајној генерацији да учинком осам од осам запечати своје сјајно учешће у овим квалификацијама. Наиме, "орлићи" имају свих осам победа у својој групи што је доказ квалитета селекције и најава да ће се можда ускоро поново вратити на кров Европе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СА ЈОВИЋЕМ НА РУСИЈУ: Млада репрезентација Србије у Нижњем Новгороду игра са домаћином

РУСИЈА - СРБИЈА 1:2 (0:0)

СТРЕЛЦИ: Чернов у 62.минуту за Русију, а Јовић у 74. (из једанаестерца) и Лутовац у 88.минуту за Србију. Стадион у Нижњем Ново роду. Гледалаца : 16.000. Судија: Масимилијано Ирати (Италија).

РУСИЈА: Меликхов – Расказов, Чернов, Фомин, Лисов – Гулијев, Коновалов, Зигуљев – Облијаков, Зуев (од 73. , Мелкадзе (од 84. Собољев).

СРБИЈА: Радуновић – Гајић, Јовановић, Марковић, Богосавац – Машовић, Лука Илић (од 46. Рачић), Пантић – Ранђеловић (од 69. Аџић), Лутовац (од 90.Стевановић), Јовић.