Селектор Горан Ђоровић остварио је фантастичне резултате са младом рептрезентацијом Србије, остварио осам победа у исто толико утакмица и практично одвео Србију на Европско првенство које се идуће године одржава у Италији и Сан Марину.

- Ову победу, верујем и пласман на Европско првенство, јер остала је само теорија, посвећујемо покојном Горану Буњевчевићу, великом човеку и сјајном директору, особи која ће заувек бити у нашим срцима. У њему смо од првог дана имали велику подршку и заједно смо много тога прошли. Овог успеха не би било без њега који нас је довео и омогућио да се данас сви радујемо – рекао је одмах после меча у Нижњи Новгороду и велике победе за српски фудбал, селектор Горан Ђоровић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "ОРЛИЋИ" ЛЕТЕ НА ПРВЕНСТВО ЕВРОПЕ: Млада репрезентација Србије славила после преокрета у Русији

О самом мечу...

-Честитке момцима, показали су како се бори за дрес Србије. И не само у овом мечу, већ током целих квалификација показали су тимски и индивидуални дух, карактер вредан великих резултата. За њих нема изгубљене лопте, дуела, спремни су да падну и одмах се дигну, да се боре до последњег даха. Тако је било и сада када су се вратили из минуса. Одиграли смо добру утакмицу против великог противника.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ РЕКОРД: Меч младих фудбалера Србије и Русије најпосећенији

Остала је теорија...

-Желимо до краја да будемо на висини задатка, ја кажем увек у складу са захтевима које тражи дрес Србије. Свако ко обуче овај дрес мора бити свестан његове тежине, а ови момци то знају. Зато се данас и радују – рекао је Горан Ђоровић.