НАЈВЕЋА победа Црвене звезде од Барија, та радост која је она донела навијачима црвено-белих, мелем је за све ране, каже десни бек Филип Стојковић који је због повреде лигамената скочног зглоба леве ноге морао ван терена већ у 60. минуту.

Један лигамент је пукао, други напукао, опоравак ће трајати најмање две недеље, додаје Стојковић који ће прескочити неке важне мечеве како за Црвену звезду, тако и за селекцију Црне Горе реванш са Србијом у Београду.

- Ма, сад могу да кажем да сам добро прошао. Јер, у моменту кад сам пао мислио сам да сам ногу поломио! Тако је јако пукло. Чекају ме терапије, морам да будем стрпљив, а заиста је тешко прогнозирати кад ћу се вратити на терен. Надамо се сви, за две недеље, можда неколико дана дуже - каже Стојковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИКИ МАУС ЈЕ ПОСТАО ГОДЗИЛА: Светски медији о невероватном тријумфу Звезде

Крај меча је после снимања зглоба дочекао у свлачионици, радовао се са саиграчима.

- Исписали смо историју, урадили смо то срцем, свако је дао максимум. Поново смо били она стара Звезда, па смо уз добру игру награђени овим тријумфом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Терзић: Рекао сам играчима да не пропусте шансу да својим унуцима једног дана причају како су срушили Ливерпул

Ординација доктора Пурића је пуна као да је вирус грипа оборио цео тим јер су на терапијама поред Жулета и Савић, Крстичић, Марин, Јованчић, Чаушић...

- И нико не кука јер овај успех лечи све ране. Нама је пуно срце, навијачима и целој Србији смо подарили радост и весеље, а себе смо оставили у трци за пролеће у Европи. Лопта је округла, кад Звезда игра храбро, отресито, сто одсто да као против Ливерпула, свашта се може очекивати у преостала два меча. Само да сви оздравимо до тада - уверен је десни бек црвено-белих.

ДОБИТНИК ШУКАЛОВ ПРИЈАТЕЉ ИЗ БЕЧА
ФИЛИП Стојковић је открио и ко је мистериозни Србин који је у Бечу на тикету одиграо сингл за 800 евра на победу Звезде против Ливерпула и зарадио 15 пута већи новац, али је направио омашку.
- Није мој пријатељ и бивши саиграч Горан Шукало добитник тикета, већ његов пријатељ из Беча. Надам се да Шукалу нисам направио штету овом омашком - каже Филип.