МИРНА мрежа - најбољи улов. Фудбалери Радничког пред вечерашњи (18.00) меч првог кола квалификација за Лигу Европе против Флоре у Талину на првом месту желе да не приме гол. Тако би највише себи олакшали посао за реванш, следећег четвртка у Нишу.


- Сигурно да је ова прва наша утакмица најважнија у овој сезони. Екипа Флоре је већ у сезони одиграла неких 15-20 утакмица. Неће бити лако. Мислим да смо индивидуално боља екипа, али то и на терену мора да се покаже. За нас је позитиван резултат победа, али мислим да би најважније било да не примимо ниједан гол. Још ако бисмо успели дамо један или више, било би идеално - сматра Дејан Мелег, везиста који је из Црвене звезде дошао на позајмицу у Раднички.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПАЗИТЕ НА ВАСИЉЕВА: Рогић саветује Раднички пред гостовање у Естонији


У реновираном тиму Нишлија, очекује се деби и нападача Милана Бојовића, недавно пристиглог из лучанске Младости.


- Пре неколико дана сам се прикључио играчима. Као што сви у Нишу знају, прво је голове давао Павков, па Хаскић. Надам се да ћу и ја наставити у том низу. У Талину нас не очекује лак посао. Добро смо анализирали ривала, видели смо њихове добре и лоше стране. Надам се да ћемо после прве утакмице остварити повољан резултат пред реванш у Нишу - рекао је Бојовић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Раднички отпутовао у Естонију, Мелег: Утакмица против Флоре најважнија у сезони


КРУНИЋ: ФЛОРА ЈЕ ОЗБИЉНА

СИМО Крунић, шеф стручног штаба вицешампиона Србије, тражи максимални респект за ривала.

- Ради се о веома доброј екипи, која је прва на табели у својој лиги, у пуном је јеку сезоне и у свом саставу има озбиљне фудбалере. Ми смо нова екипа, нисмо имали много времена да се припремимо, а имамо и проблема са повредама. Ући ћемо у утакмицу да се надигравамо, да постигнемо гол и да се у Ниш вратимо са позитивним резултатом - рекао је Крунић.