ДЕЈАН Станковић, бивши ас Црвене звезде, Лација, Интера и 103. пута репрезентативац Србије, био је специјални гост турнира у Лепосавићу у малом фудбалу. Доласком на турнир "Пријатељство 2019" желео је да пружи подршку овом догађају.


- Са великим задовољством сам прихватио позив. Боравио сам на Копаонику где се одржава друга сезона мог фудбалског кампа "Деки 5" и искористио сам прилику да дођем - рекао је Станковић.


Зна колико српском народу на Косову и Метохији значи подршка овакве врсте.


- То је најмање што сам могао да учиним. Лепо смо се дружили, а посебно ме радује чињеница што сам могао да видим пуно учесника. Фудбал нас спаја, а дружење оплемењује, и зато ми је веома драго што сам на неки начин био део ове лепе приче - поручио је бивши капитен "орлова".


Пре Станковића, подршку турниру дали су селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић и председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић.


У Лепосавићу се 47. пут одржава турнир уз учешће 50 екипа (пет категорија) из Грачанице, Прилужја, Племетине, Косовске Митровице, Звечана, Зубиног Потока, али и из Рашког округа, из Новог Пазара, Баљевца, Руднице и других.