НЕЋЕ вечерас загрмети са "југа", "истока" и "запада" како уме на европским утакмицама Партизана, али Милошевићеви изабраници у првом окршају са норвешким Молдеом неће играти у потпуно позоришној атмосфери. За разлику од утакмица са Видеотоном и Динамом из Кијева када су у фудбалском дому црно-белих били само чланови екипа, по 75 представника клубова и акредитовани представници медија, сада ће се на западној трибини наћи дечаци и девојчице из школа фудбала у пратњи тренера.

- Ми смо већ навикли да играмо без публике и ту смо можда у предности у односу на сваку другу екипу у Европи. С друге стране, Молде је против Ариса показао да је подложан притиску, помоћ публике је могла да буде огромна. Ту смо вероватно изгубили овом казном УЕФА. Изгубили смо и неколико стотина хиљада евра. Потрудићемо се да ми на терену не зависимо ни од чега, али да је глупост и да радимо у корист своје штете, ту нема дилеме - искрено је констатовао Саво Милошевић на последњој конференцији за медије пред утакмицу.

Према информацијама које су биле доступне јуче око поднева, интересовање школа фудбала широм Србије за долазак деце на утакмицу је изузетно велико и уколико све буде ишло по динамици која је забележена у уторак и јуче на западној трибини ће се наћи око 3.000 малишана. Све заинтересоване школе фудбала могу и данас да контактирају са клубом (011/2197437) и пријаве долазак своје експедиције у Хумску. Ограничење по броју малишана из школа фудбала који могу да се нађу вечерас на западној трибини не постоји, потребно је само да деца имају валидну ђачку или здравствену књижицу приликом уласка на стадион.