Легендарни фудбалер Партизана Предраг Мијатовић изјавио је да црно-бели са Савом Милошевићем на клупи могу да се супроставе Црвеној звезди у борби за шампионску титулу.


Мијатовић је пре пет месеци када је био гост на свечаном отварању Спортских игара младих (СиМ) у Београду рекао да је сигуран како ће његов пријатељ и некадашњи цимер из репрезентације успети, а синоћ је на церемонији затварања СИМ у Сплиту истакао да му је драго што је био у праву.

"Када је долазио, познавајући га из играчких дана и касније, апсолутно сам био сигуран да ће направити добар посао. Тај посао се на крају прошле сезоне завршио освајањем Купа, што је било јако позитивно у ситуацији у којој се налазио Партизан", рекао је Мијатовић Тањугу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИЈАТОВИЋ О ЈОВИЋУ: Мора да буде стрпљив, неће му бити лако

Како је навео, ова сезона је почела много боље од претходне.

"Видим да су амбиције нарасле, што је очекивано с обзиром на то да се ради о тако великом клубу. Мислим да ће Саво ићи узлазном линијом и да ће моћи да се бори са Црвеном звездом, која је фаворит и која је у последњих неколико година преузела доминацију у српском фудбалу. Надам да ће у томе успети, желим му много среће и мислим да ће он то моћи да уради", истакао је Мијатовић.

Некадашња звезда Реала већ дуго живи у Шпанији, али истиче да је Партизану увек спреман да помогне.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: У ЈЕСЕН ИЗ ТИШИНЕ: Партизан дочекује Молде у првом мечу плеј-офа Лиге Европе

"Мој живот је везан за Шпанију, али сам спреман да помогнем колико год могу и колико је то у мојим могућностима. Као партизановац желим Партизану све најбоље. Ту сам, шта год да се деси, увек ћу бити ту и спреман да помогнем колико могу", поручио је Мијатовић.