ПЕНАЛИ о којима прича фудбалска Србија, нису предмет разговора међу фудбалерима Инђије. Новајлије у елити изгубили су предност на стадиону "Рајко Митић" у одмеравању са Црвеном звездом у суботу увече за два минута пре последњег судијског звиждука. Арбитар Игор Стојиљковић из Земуна, два пута је показао на белу тачку, а по оценама извештача, фаул за једанаестерац досуђен у 88. минуту догодио се ван 16 метара, док је други, у 90. минуту утакмице, био очигледан.


- Ми смо дошли у Београд да одиграмо храбро против велике Црвене звезде - каже Драган Пилиповић, директор Инђије. - Нису нас занимали пенали, већ пре свега да се покажемо као стабилан суперлигаш који доноси нешто ново у српски фудбал. То смо, сматрам, приказали а око једанаестераца не желимо да се бавимо. То остављамо стручним службама ФСС, нека се они баве тиме.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вукановић о пеналу: Нисам стигао да видим где се налазим код фаула


Срђан Благојевић, тренер фудбалера Инђије, међутим, по том питању, нема дилему.


- Јасно је да се не споримо око тога да ли је први пенал био или не, јер ту нема дилеме ни коментара, али је на надлежним органима да то анализирају. Наше је да бавимо тереном и игром. Ми смо мали, скроман, поштен клуб који жели да се бори за сваки бод у елитном такмичењу и који такође жели да не буде грешака на нашу штету - рекао је Благојевић.